Om sidan

När man ska göra sin första hemsida kan det verka som att man måste sätta sig in i mycket. Inte minst alla koder i en mängd olika kodspråk kan verka oöverkomligt.

Gorenhemsida.se är en guide till dig som vill  hålla det enkelt. Du behöver inte kunna koder, även om det hjälper. Jag hjälper dig steg för steg till du har en färdig hemsida. Du kan hålla det till knapptryckningar i menyer och klippa och klistra i koder. När hemsidan är färdig kan du i lugn och ro göra den mer komplicerad efter din ambitionsninvå.

Jag går igenom alla steg jag anser att du måste ha på din sida förutsatt att du har en sida i WordPress hos ett webbhotell. Det är inte säkert att det ska vara vad du satsar på, det kan finnas enklare alternativ. Det kan du läsa mer om i första steget i min guide.

Om mig

Jag heter Staffan Sandberg och jobbar som skribent, fotograf och webbmaster. Jag har ett antal hemsidor, bland annat StaffanSandberg.se och Sjomanskap.se.

Har du kommentarer på det jag skrivit eller har önskemål om nya artiklar, skicka en e-post till staffan@gorenhemsida.se.